Wij zijn Technofarm

Wij willen dat onze klanten uitblinken in hun eigen expertise en vakgebied. Daarom zorgen we ervoor dat alles op ICT gebied top geregeld is. We denken mee in praktische oplossingen en staan altijd klaar met technische ondersteuning. Geen ingewikkeld gedoe maar een concrete en snelle oplossing. Maak kennis met ons team.

Meet the crew

 • Mike
  Mike
  • Wouter
   Wouter
   • Ivar
    Ivar
    • Herman
     Herman
     • Nathanaël
      Nathanaël

      Direct contact met onze professionals?

      Historie

      Technofarm is sinds 1993 actief in de ICT-branche. Sindsdien zijn we uitgegroeid naar een onderneming met twee vestigingen. Technofarm biedt u als klant een totaalpakket aan diensten en producten. Doordat we een centraal magazijn en een goed inkoopbeleid hebben kan er snel geschakeld worden wat gunstig is voor onze klanten. Ook spelen we in op de internationale trends in de ICT-wereld, waardoor onze klanten hiervan mee kunnen genieten. De vestiging in Bodegraven is gericht op de verkoop en dienstverlening aan de particuliere klant. Hier vinden onze klanten een winkel vol met ICT-gerelateerde artikelen, maar ook een eigen technische dienst waar vakkundig reparaties uitgevoerd worden. Tevens hebben we hier de beschikking over een remote helpdesk.

      De vestiging in Ter Aar is gericht op de verkoop en dienstverlening aan de zakelijke klant. Hier is geen winkel, maar wel een afhaalbalie waar de particuliere klant terecht kan voor het inleveren/ophalen van een reparatie of bestelling. Ook hier zit een eigen technische dienst en hebben we de beschikking over een remote helpdesk. Tevens is dit de thuisbasis van onze serviceafdeling en buitendienst.

      Ons personeel bestaat uit veelal jonge en uiterst gemotiveerde medewerkers, die door hun interesse in dit vakgebied op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Ook stromen jaarlijks diverse stagiaires via ons bedrijf door op de arbeidsmarkt.

      Vanaf het jaar 2016 hebben wij nu ook een webshop. In onze webshop vind u de meeste artikelen uit ons assortiment en kunt u deze meteen bestellen.