Wij zorgen voor je

Diensten

Netwerk

icoon-laptop

Devices & apps

icoon_telefonieinternet

Telefonie & internet

Dat doen wij door

All-in ICT pakket

Als ondernemer ben je gericht op je core-business. Zaken rondom computers en telefonie in jouw bedrijf besteed je liever uit. Je wilt optimaal bereikbaar zijn. Een goede internetverbinding en toegang tot al je data waar je ook bent. De werkplekken van je medewerkers moeten goed zijn ingericht zodat zij optimaal kunnen functioneren. Met een all-inclusieve ICT pakket hoef jij je over deze zaken geen zorgen te maken.

Advies & support

Ieder bedrijf en elke ondernemer is anders. Je wilt niet betalen voor dingen die je niet nodig hebt maar ook niet net op dat belangrijke moment de juiste functies missen. Daarom bekijken we wat jouw onderneming nodig heeft om technisch optimaal te kunnen functioneren. Je bepaald zelf hoeveel je uit handen wilt geven. Als klant van Technofarm kun je altijd gebruikmaken van onze Support afdeling. Geen lange wachttijden, gewoon direct de hulp die je nodig hebt.

Apple Repair Centre

Problemen met je Iphone of Ipad kapot? Wij kunnen hem voor u repareren! Breng uw device langs in de winkel of bij het servicepoint in Ter Aar. Wij repareren in Bodegraven en omstreken uw  iPhone of iPad. Wij zijn een iDevice+ organisatie en hanteren scherpe tarieven.

Losse Diensten

Uiteraard is het ook mogelijk om losse diensten af te nemen. Denk aan Voip, werkplekinrichting of Technische ondersteuning. Heb je behoefte aan losse diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken jullie wat er nodig is en hoe we jullie het beste kunnen ondersteunen.