Glasvezel op bedrijventerrein Bodegraven: Groote Wetering en Broekvelden

Graag informeren wij u over de samenwerking van het Ondernemers Collectief Bodegraven (OCB) en Rekam om glasvezel aan te leggen op het bedrijventerrein Groote Wetering en Broekvelden.

Op 15 juni heeft het OCB een persbericht gestuurd waarin ze bekend hebben gemaakt te investeren in de aanleg van de infrastructuur van het glasvezelnetwerk. Dit glasvezelnetwerk is beschikbaar voor alle bedrijven op Groote Wetering en Broekvelden. De aansluiting wordt kosteloos in het pand aangebracht, u moet zelf een abonnement afsluiten bij een internetaanbieder.

Technofarm b.v. is al jaren lokaal actief in Bodegraven en omstreken op het gebied van ICT dienstverlening. Wij hebben ervaring met glasvezelprojecten in deze regio en willen u graag helpen bij de keuze van een geschikte verbinding.

De verbinding via glasvezel heeft altijd een vast IP-adres en in alle gevallen wordt door eigen monteurs de verbinding opgeleverd. Ook zorgen wij voor een hoge kwaliteit modem. Mocht u verder een eigen infrastructuur hebben, dan zorgen we dat u dit kunt blijven gebruiken.

Naast een internetverbinding kunnen we ook helpen met andere diensten zoals telefonie en draadloos internet in het pand. Mocht u complexere vraagstukken hebben, dan zoeken wij hier een passende oplossing voor.

Een keer samen kijken hoe glasvezel voor u ingezet kan worden? Maak dan vrijblijvend een afspraak via 0172-604388.

Schrijf u snel in via onderstaande link, en mail het formulier naar:  info@technofarm.nl

inschrijfformulier

Aanbieding glasvezel

INTERNET
50/50 Mbps

€ 95,00 /mnd

INTERNET
100/100 Mbps

€ 125,00 /mnd

INTERNET
250/250 Mbps

€ 175,00 /mnd

+ éénmalige installatiekosten incl. modem: € 250,00

Eenmalige installatiekosten zijn verplicht, alle prijzen zijn excl. btw.

Wie zijn wij?

 • Mike
  Mike
  • Wouter
   Wouter
   • Ivar
    Ivar
    • Herman
     Herman
     • Nathanaël
      Nathanaël

      Direct contact met onze professionals?