Helpdesk

Advies & Support

Door ervaring weten wij dat er geen oplossing gelijk is. Technofarm biedt u diensten, advies en support op maat. Heeft u problemen, loopt u ergens tegenaan of wilt u eens sparren over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden in de markt? Dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt ons zien als uw collega op afstand. Normaal bespreekt u toch ook de mogelijkheden en nieuwe ontwikkeling met uw collega? Samenwerken met Technofarm is eigenlijk niet anders. Een kleine greep van zaken waar we u bij kunnen ondersteunen:

 • Advies op maat
 • Installatie op locatie
 • Helpdesk
 • Reparatie hardware
 • Webhosting & Webdesign
 • Backup support
Diensten

(All-in) netwerken

Met all-in-One bedoelen wij ook echt all-in. We leveren Uw ICT omgeving van uw internet verbinding tot uw werkplekken voor een vast bedrag per maand. Alles wat u nodig heeft om u en uw collega’s te laten werken zoals u dat wilt tegen een vast bedrag per maand! In een all-in abonnement kunt u er voor kiezen om al uw hard- en software bij ons af te nemen tegen een vast bedrag per maand. Dit zorgt er voor dat u altijd zicht heeft op uw ICT kosten en nooit voor een onverwacht grote ICT uitgave komt te staan. PC defect? geen probleem wij vervangen deze binnen het all-in concept en u kunt snel weer verder werken.

Grotere/ betere server nodig? Voor een kleine verhoging van uw maandbedrag vervangen wij de benodigde hardware en draait u binnen afzienbare tijd verder met de juiste hardware.

Als u met ons samenwerkt zorgen wij er voor dat:

 • U altijd en overal bereikbaar bent voor uw collega’s, klanten en relaties
 • U altijd en overal kunt werken, alsof u op kantoor bent
 • U altijd en overal mag verwachten dat wij u helpen bij het oplossen van een probleem
 • U altijd en overal met ons kunt sparren over nieuwe ontwikkelingen in de markt.
 • U altijd een kundige ICT collega heeft zonder de loonkosten.
 • U altijd kunt werken zoals u dat wilt. Wij passen de ICT naar u aan.
Mobiele diensten

Communicatie

Wij vinden dat iedereen bereikbaar moet zijn op een eigen manier. Om dit te kunnen realiseren  zijn wij een partnerschap aangegaan met verschillende partijen zodat we voor u altijd een juiste (modulaire) oplossing kunnen bieden binnen uw behoeften voor communicatie middelen. Of het nu uw mobiele telefoon(s) betreft, uw huidige centrale upgraden of een volledige overstap naar bellen over het internet of een combinatie van deze opties, wij staan u graag terzijde. Mocht u op zoek zijn naar een passende oplossing dan komen we graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Software diensten

Hard- & Software

Wij zijn pas tevreden als de volledig ICT omgeving bij u werkt zoals U het wilt hebben. Om te kunnen voorzien in alle wensen van de verschillende klanten hebben we een groot assortiment aan Hardware en software. We hebben de belangrijkste onderdelen altijd op voorraad. Alle hard- en software kunt u bij ons voor een vast maand bedrag afnemen. Bent u er aan toe om met een gerust hart de deur achter u dicht te kunnen trekken zonder u zorgen te hoeven maken over uw ICT (omgeving) maak dan vrijblijvend eens een afspraak met ons om te zien welke oplossingen er voor u zijn.

Direct contact met onze professionals?